Meal

Rendezvényünk büféjének, és meleg ebédeinek elkésztésére a Sólyomfészek szociális Szövetkezetet  kértük fel, mert tudjuk, hogy magas színvonalon, nagyon finom ételeket készítenek, és egyben ezzel a megbízással szeretnénk őket támogatni magasabb rendű céljaik megvalósításában. Regisztrációkor csak a meleg ebédet kell bejelölni és a regisztrációs díjjal együtt előre kifizetni, a hideg  büfé szolgáltatás helyben fizetős lesz.

A Sólyomfészek Szövetkezet a Solymári Waldorf Iskola gyermekeinek egészséges táplálására alakult 2013-ban, de a kezdetektől fogva mi végezzük az iskolában zajló tanárképzések és más konferenciák ellátását is.
Célkitűzésünk rendkívül idealisztikus: egy olyan organikusan felépülő cég fenntartása, amely nem az anyagi haszonszerzést helyezi a középpontba, hanem a vállalkozást létrehozó közösség hasznára való létet. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy méltányos áron, egészséges ételeket nyújtsunk. Fontos szempont a Waldorf pedagógiában is használt gabonanaptár követése, az idényzöldségek preferálása, az elő-és mélyhűtött áruk kerülése valamint a tartósítószer-, ill. színezékmentesség. Alapanyagainkat fenntarthatóan gazdálkodó beszállítóktól szerezzük be.
Rossz táplálkozási szokásaink (rendszertelen és túl nagy mennyiségű étkezések, az ételek rossz, nem idényszerű kombinációban történő fogyasztása stb.) szinte sokkolják immunrendszerünket. Mai rohanó világunkban általános kortünet az ételallergia-, intolerancia alapú megbetegedés, valamint az időhiányból adódó figyelmetlen, kapkodó
táplálkozás. Az ezt felismerő tudatos emberben él a vágy arra, hogy  tápláló, egészséges ételeket egyen – otthon, a munkahelyén, de külső helyszínen, rendezvényeken töltött napokon is. Mi ezekben a felismerésekben szeretnénk segíteni azoknak, akik a mi szolgáltatásunkat veszik igénybe.