STÚDIUM 2017-2018

STÚDIUM SZOMBATOK

Idei utolsó alkalmunk helyszíne új állandó helyünk,
1086 Budapest, Bláthy O. u.41. 1. emelet
Időpont: 2018. május 19. szombat

Kedves Érdeklődők!

Az antropozófiai szemléleten alapuló Napút Művészeti Akadémia 2018. őszén megkezdi tizenegyedik évét, amelyre, – a korábbi évekhez hasonlóan – szeretettel várja a művészet, a festészet iránt érdeklődőket, elkötelezett alkotókat és azokat is, akik előképzettség híján még bátortalanok az alkotásban, de festenének – sokan kezdték körünkben így.
Az idei alkalmak tervezett éves tematikája, rajzi és festészeti gyakorlatai, valamint Döbröntei Zoltán előadásai Csontváry Kosztka Tivadar alkotói munkája köré fognak szerveződni. Tervezzük, hogy egyes estékre aktuális témáinkhoz kapcsolódó vendég-előadót is meghívunk.
Tervezett napirend :  délelőtt rajz és festés, délután festés, Döbröntei Zoltán előadása, képolvasás, esti beszélgetés/meghívott vendég előadása.
A Stúdiumon a szombati napok keretében lehetőséget szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik festeni, tanulni, alkotni szeretnének és közösségre  vágynak az alkotásban.
A 2017/18-as év nyolc, egynapos intenzív alkotó napból fog állni, minden hónap harmadik szombatján fogunk találkozni. Az
stúdiumok tematikájuknál fogva összefüggenek, de egy-egy alkalom is kerek egész megtapasztalást nyújt majd önmagában is.
Időpontok:
Október 21.
November 18.
December 16.
Január 20.
Február 17.
Március 17.
Április 21.
Május 19.
Helyszín:
Idei utolsó alkalmunk helyszíne új állandó helyünk,
1086 Budapest, Bláthy O. u.41. 1. emelet
A Stúdium-szombatok 8:30-kor kezdődnek és legfeljebb 20 óráig tartanak.
Eszközök:
Festőállvány (akinek van és el tudja könnyen hozni)
Ecsetek
Festék (javasolt az olaj (akinek nincs, korlátozott számban tud a helyszínen kis alapkészletet vásárolni), vízfesték, – ki mivel szeret és tud dolgozni)
Aquarel vagy olajfestő papír (3 db A/3-as)
Rajzeszközök
Festékes rongy (pamut)
Rajzszög vagy ragasztócsík (ez utóbbi talán jobb) a rajzlap rögzítéséhez
Étkezés:
Lehetőség van meleg ebéd rendelésére, erről e-mailben küldünk minden alkalom előtt értesítést és így vesszük fel a rendeléseket.
***
Egyéb kérdéseitekkel írjatok a naputasok@gmail.com email címre!
A Napút szervező közössége

06/20-359-0392