KIS-NAPÚT

Fotógaléria: facebook: Kis Napút

ŐSZI HÉTVÉGE: November 25-26, Solymár, Panoráma utca

Kedvesek Érdeklődők!
A szokott helyen várunk benneteket, Solymáron a Panoráma utcába.
November 25-én, szombaton reggel tízkor kezdünk,( gyertek kicsit hamarabb)…este hatig rajzolunk, festünk, mozgunk…a szokásos hangulatban. Ha valaki szeretne ott aludni, kérem szóljon, megoldjuk.
Vasárnap szintén tízkor kezdünk ( de akkor aludjátok ki magatokat!)és ötkor befejezzük, mint ahogy legutóbb…
Alapfelszerelést hozzatok, úgy mint cerka, préseltszén, vörös pittceruza, festékek és ecsetek….Ecset legyen mindenkinek jó minőségű, nem szőröző, nem beszáradt!

Kérdéseitekkel hívjatok bennünket,

Köszönet, várunk benneteket!
Edina, Helga, Edina
Az àr a szokásos….7500/nap

Tel:
06/20-237-9109 Kulcsár Edina
06/30-552-9501 Bíró Edina
06/70-386-6064 Hódosi Helga

 

A Kis-Napút 2015-ben alakult. Főleg középiskolás fiataloknak ad alkalmat, hogy művészi alkotó élményhez jussanak, és iskolán kívüli közösségre találjanak. Hódosi Helga, Kulcsár Edina és Bíró Edina vezetésével működik a műhely, melynek Solymáron a Panoráma utcai Makovecz épület ad otthont. Negyedévente egy-egy kétnapos hétvégén dolgozunk együtt, nyaranta pedig egy hetes tábort szervezünk.

A rajzi és festészeti feladataink célja, hogy a lehető legjobban megmozgassa az alkotó
fantáziát, és a természet forma­, és színbeszédének értő és érző átélésével egészséges látáshoz
vezessen, ami előfeltétele az egészséges alkotásnak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, ami a kamasz korú fiataloknál a legfontosabb, a helyes ítélőképesség kialakítására és iskolázására.

Szeretnénk az antropozófus művészeti neveléssel a gyakorlatban is megalapozni annak
lehetőségét, hogy a képzőművészeti, vagy egyéb, nem művészeti pályára készülő fiatalok, felnőttkorukban jelekként tudják olvasni a teremtett világot, minden szín, és formaképével együtt, s hogy ezzel a nyelvvel majd mint önálló, szabad gondolkodók, alkotó emberek meg tudják fogalmazni azt a szellemi mondanivalót ami a modern ember számára iránymutató lehet.

A távolabbi jövőkép, egy olyan festőműhely fenntartása, ahol a festészet, rajzolás iránt kedvet érző fiatalok rendszeresen találkozhatnak, közösségben alkothatnak.

Facebook: Kis Napút